Teltonika punjač električnih vozila TeltoCharge
kompatibilan sa svim baterijskim električnim vozilima (BEV) i plug-in hibridima (PHEV).

Budućnost punjenja električnih vozila na vašem zidu.

PRILAGODLJIV-vrhunski dizajn s mnoštvom opcija konfiguracije koje možete izabrati.

JEDNOSTAVAN-upotreba bez muke, jednostavna instalacija i iskustvo punjenja električnih vozila bez napora.

PAMETAN-snažan punjač električnih vozila koji je pun pametnih značajki dostupnih putem mobilne aplikacije.

POUZDAN-robusna i pouzdana izrada koja može izdržati čak i najteže vanjske uvjete.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , ,

Opis

Vrhunska kvaliteta, vrlo prilagodljivo i jednostavno za korištenje rješenje za punjenje električnih vozila koje će promijeniti vaše iskustvo punjenja. Nudimo izniman proizvod koji kombinira funkcionalnost, vrhunski izgled, visokokvalitetnu izradu i pametne značajke punjenja električnih vozila kako biste uštedjeli vrijeme i novac.

KLJUČNE PREDNOSTI

PRILAGODLJIV-TeltoCharge ima vrhunski dizajn s mnoštvom opcija konfiguracije koje možete izabrati: pet različitih boja prednje ploče, vezana/nevezana konfiguracija, tri jezgre raspona snage i izborna 4G LTE povezivost za jednostavne instalacije na daljinu. Osim toga, TeltoCharge je izrađen korištenjem samo najkvalitetnijih materijala, stvarajući tako glatku i elegantnu završnu obradu.
JEDNOSTAVAN-TeltoCharge će vam pružiti najbolje iskustvo punjenja EV od trenutka kada je instaliran do prvog puta kada ga uključite da biste napunili svoje EV. Brz, jednostavan i gladak proces svaki put.
PAMETAN-Obogaćen inovativnim rješenjima, TeltoCharge ima mnogo naprednih opcija upravljanja uključujući dinamičko balansiranje opterećenja, pametno planiranje i statistiku u stvarnom vremenu. Štoviše, svoj TeltoCharge EV punjač možete konfigurirati prema svojim potrebama i preferencijama putem pametnog telefona ili tableta.
POUZDAN-TeltoCharge ima robusnu vanjsku školjku i pouzdanu kvalitetu dizajna koji će izdržati čak i najteže vremenske uvjete. To znači da se može sigurno instalirati u zatvorenom i otvorenom prostoru gdje temperatura može varirati od -30°C do +50°C.

Što se tiče pouzdanosti i otpornosti, TeltoCharge vam pruža vrhunsku tržišnu kvalitetu – IP55 zaštitu od vode i prašine, kao i IK10 zaštitu od udaraca.
Štoviše, TeltoCharge dolazi s 36-mjesečnim jamstvom, čime se osigurava da će služiti vašim potrebama dugi niz godina.

SNAŽAN-Do 22 kW kapaciteta punjenja omogućit će vam brzo punjenje vašeg EV-a. Provedite manje vremena čekajući da se vaše EV napuni i više vremena uživajući u vožnji.
KOMPATIBILAN-TeltoCharge je kompatibilan sa svakim električnim vozilom na baterije (BEV) i Plug-in hibridom (PHEV) sada i u budućnosti. Zbog redovitih ažuriranja firmvera i poboljšanja, TeltoCharge će biti još pametniji i napredniji nego na dan kada ste ga kupili.
SIGURAN-Brza i jednostavna autorizacija punjenja EV pomoću NFC kartice ili mobilnog uređaja omogućit će vam brz pristup vašem TeltoChargeu, kao i spriječiti bilo kakvu neželjenu upotrebu.
POVOLJAN-Dinamička LED svjetla pokazat će snagu, povezanost, status punjenja i druge parametre EV punjača.

Specifikacije

  • With 170 mm
  • Height 341 mm
  • Depth 94 mm
  • Weight (without cable) 2.8 kg
  • Operating temperature -30°C – +50°C
  • Charging power 7.4 – 22 kW

PDF katalozi

Specifikacije PDF

Video

Video predstavljanja TeltoCharge