Pametni gradovi

SUSTAVI KONTROLE PROMETA
Drago nam je sudjelovati u poboljšanju sigurnosti gradskog prometa u Kaunasu. Naši routeri serije RUT9 omogućuju inovativne sustave upravljanja prometom za komunikaciju s centralnom stanicom i obavještavaju policiju i druge agencije o kvarovima sustava. Naši dokazani izdržljivi routeri osiguravaju stabilnu vezu i jamče najbržu moguću reakciju za kvar semafora i druge probleme u radu kontrolne opreme. Time se smanjuju potencijalni prometni zastoji i poboljšava ukupna prometna sigurnost.

AUTOMATIZIRANO GRIJANJE I HLAĐENJE
Učinkovitost sustava grijanja i hlađenja postaje sve važnija. Jedan od prvih koraka u izradi učinkovitih automatiziranih sustava su automatski kontroleri integrirani s IoT rješenjima. Centralizirana kontrola i nadzor omogućuju kućanstvima i tvrtkama iskorištavanje povećane učinkovitosti i smanjene troškove održavanja.

LASERSKI SUSTAV ZA DETEKCIJU VISINE VOZILA
Prijevoz za Cape Town (TCT) nedavno je instalirao 3D sustav detekcije lasera u Muizenbergu kako bi se spriječilo udar vozila visine preko 2.5m u niski željeznički most na Atlantic Roadu. U ovom rješenju RUT955 osigurava pouzdan i siguran daljinski nadzor iz Centra za upravljanje transportom.

RJEŠENJA ZA PODEŠAVANJE LIFTA
Svako dizalo diljem svijeta mora raditi. Drago nam je što možemo pružiti sigurno i pouzdano rješenje za IoT kako za putnike u liftu, tako i za tvrtke za održavanje dizala. Naše iskustvo omogućava tvrtkama za održavanje liftova dobivanje informacija o svakom podizanju kako bi se spriječile greške i sustav učinio sigurnijim i pouzdanijem.

TOČKE PUNJENJA ZA ELEKTRIČNE AUTOMOBILE
Električni automobil je budućnost automobilske industrije. U svijetu Infrastruktura punjenja brzo raste zajedno s brojnim električnim vozilima. Naša IoT rješenja omogućuju povezivanje stanica za punjenje na jednu mrežu, što omogućuje krajnjim korisnicima pregled gdje mogu pronaći dostupnu točku punjenja i imaju besplatan WiFi tijekom vremena kada se automobil puni. Time se krajnjim korisnicima daje mogućnost za imaju najbolje korisničko iskustvo.

Prikazuje se 10 rezultata